Junior Projektledare till internationellt företag, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2016
Stängs
den 27 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till vår kund, ett stort internationellt företag i Stockholm, söker vi på Experis IT till vår konsultverksamhet en Junior Projektledare med 1 - 3 års erfarenhet av projektledning till vår kunds marknadsavdelning. Konsultuppdraget har omgående start och sträcker sig tillsvidare. Har du förståelse för webbutveckling samt erfarenhet från retail? Då kan detta vara konsultuppdraget för just dig!

Arbetsbeskrivning:

Vår kund har idag en fältstyrka med juniora säljare. Dessa har som arbetsuppgift att åka runt bland återförsäljare och se till att vår kunds produkter ser bra ut och fungerar. De utbildar även återförsäljarna i viss mån om produkterna.
Sedan har vår kund något som heter ”Field trainers”, dessa utbildas i ett internt system. Det är i detta system som du kommer in. Vår kund behöver nu en Projektledare (Retail Program Specialist) som kommer ansvara för att upprätthålla och utveckla denna utbildningswebbplats/portal samt integrerade lojalitet/incitamentsprogram. Portalen fungerar som deras viktigaste kommunikationskanal mot deras kunders golvsäljare, detta för att informera dem om vår kunds produkter. Portalen är även ett verktyg för vår kunds personals vardagliga arbete.

Ansvarsområden:

 • Driva webbutvecklingsprojektet samt andra projekt med anknytning till portalen och lojalitet/incitamentsprogramet
 • Konsekvent följa upp, utvärdera och identifiera förbättringsområden och agera utifrån dessa.
 • I nära samarbete med innehållsansvarig för plattformen, planera och utveckla portalen och lojalitet/incitamentsprogramet, såväl som onlineträningskonceptet.
 • Ange och följa upp processer tillsammans med interna intressenter och externa leverantörer
 • Budget administration och uppföljning och andra administrativa uppgifter
 • Ansvarig för att nå uppsatta nyckeltal

Krav och kvalifikationer

Professionella prestationer, kompetenser och utbildning

 • Du har kandidatexamen i exempelvis Marknadsföring eller Kommunikation.
 • Du har erfarenhet av Webbutveckling
 • Du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • Erfarenhet från sälj inom detaljhandeln (retail) är att föredra.
 • Du har tidigare erfarenhet från incitament/lojalitetsprogram alternativt CRM - plattformar. 

Vem är du?

Branschen som vår kund är inom är i ständig förändring och deras framgång bygger på innovation och timing, som genomsyrar deras dagliga arbete. Därför är det viktigt, för att lyckas på företaget, att du är bekväm med ständigt föränderliga riktlinjer och prioriteringar.
Du är även lyhörd och analytisk och är alltid på jakt efter förbättringsområden. Du är en innovativ och kreativ problemlösare, entusiastisk att hitta nya lösningar på gemensamma problem och öppen för att prova nya vägar. Du är strukturerad med starka projektlednings- och ledarskapskompetenser.  Du gillar att bygga relationer och är bekväm med att arbeta med alla nivåer i vår organisation och partners.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Tillsammans med din personliga Konsultchef tar vi fram en karriärplan baserat på dina mål och våra möjligheter! 

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson

Välkommen med din ansökan. Notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis är du välkommen att kontakta Kandidatspecialist Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com.                  

Välkommen med din ansökan!