Frontendutvecklare

Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 18 oktober 2016
Stängs
den 6 november 2016
Ref:
2016/5593
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Koncernkontoret, Koncernstab Hälso- & Sjukvård, Regionalt Cancercentrum Västra Götalandsregionen ska bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland. Koncernkontoret är en del av Västra Götalandsregionen.   Koncernstab hälso- och sjukvård följer hälso- och sjukvårdsutvecklingen nationellt och internationellt samt bevakar förändringar vad gäller lagstiftning inom hälso- och sjukvårdens område. Koncernstab hälso- och sjukvård utvecklar, vägleder, stödjer, följer upp och analyserar hälso- och sjukvårdens innehåll och kvalitet. Koncernstaben får uppdrag från den politiska ledningen via fullmäktige, styrelser och nämnder samt från Västra Götalandsregionens tjänstemannaledning och koncernstabens ledningsgrupp.

Beskrivning

Regionalt Cancercentrum väst (RCC) är sjukvårdsregionalt organ som har i uppdrag att stödja utvecklingen av sjukvården i Västra Götalandsregionen och Region Halland.

För cancervårdens kvalitetsregister används INCA som är en generell plattform för inrapportering till elektroniska register. Plattformen ägs och administreras gemensamt av landets sex Regionala cancercentrum. Plattformen används också för att skapa kvalitetsregister för psykiatrisk vård, i det arbetet samarbetar vi med Registercentrum Västra Götaland. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att bygga upp och administrera kvalitetsregister. I arbetet ingår att skapa inmatningsformulär för insamling av data, skapa och underhålla databaser. Du kommer att vara med i arbetet av överföring av data mellan andra system i sjukvården och kvalitetsregister. Utveckling sker bland annat i INCA-plattformens inbyggda verktyg, dessa kommer du att utbildas i. Vi använder även generella verktyg för utveckling av webbformulär. I denna tjänst ingår förvaltning av våra befintliga kvalitetsregister, varför tidigare systemförvaltningsarbete är meriterande.

Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med övriga utvecklare på RCC, i dagsläget 4 stycken, för att skapa lämpliga lösningar. Du kommer också att arbeta med de övriga två utvecklingsgrupperna som finns i Umeå och Uppsala. Gruppen har även vissa kontakter med ”beställarna” av registren och registrens stödteam som också finns på Regionalt Cancercentrum och Registercentrum Västra Götaland.

Vilka kvalifikationer bör du ha?

Vi söker dig som har akademisk utbildning och erfarenhet inom data/systemvetenskap, webbutveckling, databaser och överföring av data mellan olika system. Du behöver ha kunskap om HTML, JavaScript, vanliga JavaScriptramverk/bibliotek och databaser.

Har du tidigare arbetat med data från hälso- och sjukvård är detta meriterande. Arbetet kräver både självständighet och samarbetsförmåga. Önskvärda egenskaper är analytiskt tänkande, initiativförmåga samt förmåga att själv strukturera och planera arbetet. 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Du finner våra hemsida på www.rccvast.se. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV). Betyg insändes efter anmodan.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Tillträde Snarast, enligt överenskommelse. Antal lediga befattningar 2. Referensnummer 2016/5593.

Kontakt

  • Torbjörn Eles, 0738-397460
  • Facklig företrädare
  • Pia Ekbom Johansson, SACO, 0707-85 00 13
  • Sune Olsson, Vision, 010-441 13 93

Sista ansökningsdag 2016-11-06.