Gunnebo Industries rekryterar en SAP ERP Specialist!

Plats
Växjö
Annonserat
den 18 oktober 2016
Stängs
den 18 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

 

Gunnebo Industries behöver förstärka med en SAP ERP specialist till IT avdelningen. Som SAP ERP specialist har du god kunskap om logistik, processer och flöden i tillverkande företag, för att kunna omsätta det i affärssystemet. Du kommer att tillsammans med dina kollegor vara en expert- och supportfunktion till företaget, både i Sverige och utomlands. Din placeringsort är Växjö.

Din arbetsroll:

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i ett väletablerat och växande företag med korta beslutsvägar och hög ambitionsnivå. Du kommer att vara en av specialisterna på IT avdelningen, som fungerar som rådgivande, och supportande, men också drivande i en del projekt för att utveckla vårt SAP ERP system.

Ditt ansvar blir att tillsammans med IT teamet säkerställa att SAP ERP systemet fungerar och utvecklas i enlighet med verksamhetens behov. Andra uppgifter är att:

 • Arbeta med utveckling inom någon eller flera av modulerna SD, MM, PP.
 • Säkerställa att SAP ERP systemet används på rätt sätt i verksamheten.
 • Driva samt deltaga i SAP ERP projekt
 • Stödja organisationen i verksamhetsutveckling.
 • Supporta inom modulerna SD, MM, PP.

Övriga uppgifter kan också vara att stödja eller driva andra projekt inom IT området, samt övriga uppgifter som kan förekomma på en IT avdelning. IT avdelningen består idag av 5 personer vilka finns på olika orter i Sverige.

Din Profil:

Högskoleutbildning med inriktning mot IT, logistik, eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom support och utveckling på ett eller flera av områdena SD, MM, PP är ett krav.
Erfarenhet från verksamheten på ett industriföretag inom logistik, produktion- eller orderprocessen är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom vi har 10 dotterbolag runt om i världen som vi har daglig kontakt med.

Vem är du?

 • Resultatorienterad
 • Serviceinriktad
 • Samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera
 • Ansvarskännande och pålitlig
 • Ordningssinne

Det är viktigt att du stimuleras av att samarbeta och att underhålla relationer. Du tar egna initiativ och arbetar självständigt likväl tillsammans med andra. Arbetet kan ibland innebära flera parallella uppdrag varav god organisationsförmåga och känsla för rätt prioritering är önskvärt.

Vi erbjuder:

 • Goda utvecklingsmöjligheter i en teknik- och projektorienterad organisation.
 • Anställning i ett företag med god lönsamhet som befinner sig i en spännande utvecklingsfas.
 • Ett internationellt företag med goda möjligheter att skapa internationella kontakter. Våra produkter säljs till kunder i hela världen, inom flera olika branscher; olje- och gasindustri, byggindustri, till fiskerinäring och gruvnäring, samt till vanlig industri.

Är detta något för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!