CGI

Testare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 25 oktober 2016
Stängs
den 21 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Welfare Products är en enhet inom CGI som utvecklar, inför och förvaltar egenutvecklade omsorgssystem till kunder inom den kommunala sektorn. Våra system Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet, finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner. Treserva håller ihop dessa verksamheter i ett gemensamt system och stödjer arbetsprocesserna. Treserva servar en lagstyrd verksamhet i stor förändring vilket innebär ständig vidareutveckling av produkten.I arbetet med förvaltning och utveckling av Treserva söker vi nu en testare inom något eller några av verksamhetsområdena ÄO/HSL/FN inom svensk omsorg, men som även har viss teknisk kompetens kring databaser, objektmodeller, datakommunikation.

Du kommer utföra tester i olika moduler inom hela Treserva. I arbetsuppgifterna ingår att delta i utvecklingsprojekt, och då testa och analysera nya funktioner som utvecklas. Det ingår även att testa och utreda ärenden som kommer in från våra kunder, delta i framtagning av krav och användningsfall samt utföra tester inom det löpande förvaltningsarbetet för att förbättra funktionalitet i Treserva. Det ingår arbetsmoment som kvalitetssäkring, verifiering, skriva testspecifikationer samt genomföra och dokumentera tester. Vi jobbar enl. metoden SCRUM.Vi söker nu en testare med god verksamhetserfarenhet inom kommunal omsorg. En fördel är om du har erfarenhet av test sedan tidigare. Vi tror att du idag jobbar i en kommun, eller på ett IT-företag som håller på med systemutveckling/ integrationer mot kommunernas omsorgsförvaltning.

Du bör ha en djup kunskap inom några av nedanstående områden:

 • Testning av windows, webb och appar
 • System-, integrations- och flödestest
 • Agil testning
 • Microsoft TFS
 • Microsoft Test Manager
 • Tidigare kännedom om Treserva eller liknande system
 • Tidigare kännedom om kommunal omsorgsverksamhet

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du bidrar med ditt verksamhetsperspektiv till ett system med god kvalitet och hög användarvänlighet. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska (som är vårt koncernspråk). Som stöd i ditt arbete finns CGI:s verksamhetsledningssystem och beskrivna processer för enheten.

För mer information, kontakta

Christina Myrling, 0702-771 132

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Agile / Collaborative Method
 • Integration testing
 • Microsoft Test Manager
 • System Testing
 • Test Management

Liknande jobb

Liknande jobb