Wise IT

Technical Recruiter

Rekryterare
Wise IT
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 11 oktober 2016
Stängs
den 25 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På 14:e våningen i Andra Hötorgsskrapan håller rekryteringen på Wise IT till. Vi är ett framgångsrikt team som det går bra för och vi jobbar för att utvecklas och bli bättre hela tiden! Det gillar våra kunder och kandidater som ger oss fortsatt förtroende.

Nu söker vi dig som delar vår passion för IT och människor, för att hjälpa oss att bygga framtidens IT-organisationer - tillsammans!

Om företaget

Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Som grund är vi experter på IT och utifrån det skapar och utvecklar vi starka relationer med vassa IT-personer samtidigt som vi utmanar våra kunder att möta verksamhetens och omvärldens krav. När vi för samman människa och IT kan vi ta nästa steg och bygga framtidens IT-organisationer - tillsammans!

Om denna position

Som rekryteringskonsult hos oss har du helhetsansvar för rekryteringsprocessen från start till mål inklusive försäljning och kundansvar. Vi samarbetar idag med många av Sveriges stora och välkända företag likväl som nya och spännande varumärken. Ditt fokus blir att bygga upp och utveckla en egen portfölj av kunder och uppdrag som du gillar och trivs med.

Vår styrka är våra konsulters förmåga att skapa värde för våra kunder baserat på en djup förståelse av IT i en komplex verksamhetsvärld. Proaktivitet i relationsbyggandet och aktiv search i processen är naturliga delar för oss för att nå framgång för både våra kunder och kandidater.

Annan information

I dag driver du framgångsrikt dina egna rekryteringsuppdrag och vill ta nästa steg i karriären. Du har ett starkt teknikintresse eller ännu bättre goda kunskaper inom IT. Du är an affärsman/kvinna ut i fingerspetsarna och föredrar miljön som präglas av tillväxt där det erbjuds möjligheter till utveckling. Som person är du naturligt nyfiken, relationsskapande och förtroendeingivande. Kan du dessutom skriva under på en stor dos av humor är vi rätt partner för dig! Välkommen!

Liknande jobb

Liknande jobb