Wise IT

Linuxtekniker/systemadministratörer - se hit!

Rekryterare
Wise IT
Plats
Stockholm, Stockholm
Annonserat
den 27 oktober 2016
Stängs
den 23 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du arbetat i en teknisk roll i Linuxmiljö och är intresserad att anta nya utmaningar? Då är du rätt person för oss!

Som Wise IT-konsult har du en trygg anställning hos oss och jobbar på olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen är oftast långa, upp emot ett halvår eller ett år och ibland ännu längre. Hos oss har du en konsultchef som tillsammans med dig arbetar för att du ska trivas och bli framgångsrik på dina uppdrag. Din konsultchef kommer exempelvis att hjälpa dig med din personliga och kunskapsmässiga utveckling, kanske vill du bli certifierad t ex inom något Microsoft eller Cisco område. Vi är måna om att all vår personal mår bra på alla plan och erbjuder därför även ett generöst friskvårdsbidrag. Bland annat har vi avtal med Fitness24seven för gymkort men givetvis kan du välja den träningsform som passar dig bäst. Självklart har vi kollektivavtal.

Om denna position

Vi på Wise IT är nu i behov av tekniker/systemadministratörer som trivs med att arbeta både högt och lågt inom Linux. Det handlar om allt ifrån förvaltning, drift och övervakning till incident- och problemhantering och virtualisering.

Vi söker dig som är nyfiken, utåtriktad och ambitiös. Du har erfarenhet av att arbeta i Linuxmiljö och är nu öppen för nya yrkesmöjligheter och utmaningar. Du har generellt ett stort IT-intresse och en ständig vilja att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan.

Stämmer den här beskrivningen väl överens med dig?

Då är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Rebecca Levy på rebecca.levy@wiseit.se alternativt på telefonnummer 0735-21 65 90. Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb