CGI

Project Manager, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 oktober 2016
Stängs
den 27 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker drivna projektledare som har erfarenhet av utvecklingsprojekt eller andra typer av projekt inom applikationsområdet och som vill arbeta som konsulter.

Du kommer att ingå i projekt ute hos kund varierat med projekt inom vår egna tjänsteleveranser som vi driver åt kund. Stationeringsort är Stockholm men du kan komma att arbeta med projekt där resor ingår. Du kommer att ingå en grupp bestående av enbart projektledare, ingå i vårt globala Project Management Practice samt vår svenska kompetensnod för projektledare.

Hos oss kommer du få alla förutsättningar att utvecklas som projektledare, vi kan erbjuda många spännande och varierande uppdrag genom vår unika kundbas. Du har en akademisk examen från universitet eller högskola samt minst 4 års erfarenhet av att leda IT-projekt med fullt budgetansvar. Det är ett krav att du har arbetat med en eller flera projektstyrningsmodeller såsom PROPS eller PRINCE2. Du har erfarenhet från komplexa projekt/miljöer/system och brinner för att leverera mervärde till kunden samtidigt som du ger dina projektmedlemmar en stimulerande miljö att arbeta i. Du har minst 2 års erfarenhet av agilt arbete och du har drivit minst ett agilt projekt.

Det är meriterande om du har arbetat inom olika branscher som projektledare samt har erfarenhet av förvaltning och framtagning av olika processer. Det är även meriterande om du har en ITIL-certifiering och är certifierad projektledare eller Scrum-master.

En förutsättning för att lyckas i denna roll är att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är van att leda de projektresurser som du har till förfogande samt vara föredragande i styrgrupper både för kund och inom den egna organisationen. Vi söker dig med ett genomgående kvalitetstänk som är noggrann och engagerad. Du är inte rädd att ta för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar!

För mer information, kontakta gärna:
Ulrika Ehlin Andrén, +46 72 713 06 02


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • English
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb