CGI

.NET-utvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 november 2016
Stängs
den 28 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Senior .NET utvecklare - unik möjlighet att få vara med och bygga upp ett framgångsrikt team inom Finanssektorn.

CGI genomför en fokuserad satsning på Financial Services. Hela branschen står inför en stor förändringsresa där kraven på tjänsterna från slutkunderna ökar. I denna förändringsresa så kommer utvecklingsbehovet vara stort. Vi söker dig som är en erfaren utvecklare med Microsoft .net som huvudsaklig teknikplattform. Du har ett antal års erfarenhet av arbeta med utveckling och vill fortsätta med det samtidigt som du får möjlighet att bygga upp ett nytt utvecklarteam som kommer jobba med utvecklingsprojekt och förvaltningsåtaganden för våra kunder.Du kommer arbeta i spännande kundprojekt hos våra kunder i Finansbranschen. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm. Du förväntas behärska och vilja arbeta med alla moment inom ett utvecklingsprojekt, dvs hela vägen från design, specifikation, kodning, testning och dokumentation.

Parallellt med ditt utvecklingsarbete så kommer du att ha stor möjlighet att påverka uppbygganden av ett nytt utvecklarteam inom Financial Services med målsättningen att erbjuda våra kunder ett helt sammansvetsat team som arbetar effektivt tillsammans enligt gemensamma metoder.

Du kommer ha stor möjlighet att påverka vår framgång då du kommer vara delaktig inom:

 • Rekrytering, skapa ett vinnande team
 • Metodutveckling i samarbete med CGI Competence Communities
 • Utökning av våra affärer så att vi får en attraktiv mix av T&M uppdrag, egna projekt och långsiktiga förvaltningsuppdrag

För att bli framgångsrik i denna roll så krävs det att du är en duktig utvecklare med stor vana av agil utveckling på Microsoft-teknik. Förutom detta så krävs det att du har en helhetssyn på teknik, affärer, relationer och ledarskap där du kommer vara delaktig både i vår rekrytering av nya teammedlemmar och i försäljning av projekt och förvaltningsåtaganden.

Vi tror vidare att du har följande kunskap och erfarenhet:

 • Kompetens motsvarande konstruktionsledare/mjukvaruarkitekt
 • Stor erfarenhet av agil utveckling, du har förmodligen varit Scrum master i ett flertal uppdrag
 • Lång erfarenhet av utveckling med Microsoft-teknik, kunskaper i Azure, SQL-server, TFS och Sharepoint är meriterande
 • Erfarenhet inom webbutveckling (JavaScript, css, HTML)
 • Förmåga att kommunicera och samarbeta i verksamhetsnära projekt.
 • Nyfiken, ser möjligheter och en vilja att delta i och påverka förändringar
 • Erfarenhet från Finansbranschen är meriterande men inget krav för att lyckas


För mer information, kontakta gärna:
Krister Bergström
Mail: Krister.bergstrom@cgi.com
Telefon: 072-530 56 26


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • .NET
 • Systems Architecture 

Liknande jobb

Liknande jobb