CGI

Senior .NET-utvecklare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 november 2016
Stängs
den 5 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI söker seniora .NET-utvecklare som har arbetat minst 5 år som utvecklare. Erfarenhet av att leda utvecklingsteam är meriterande. Att du trivs i kunddialoger och nära kundsamarbeten ser vi som en självklarhet.

Tjänsten som senior .NET-utvecklare innebär att du ingår i ett konsultteam och arbetar med uppdrag både ute hos kund men även inhouse på vårt kontor i Malmö. Du har ett stort engagemang och intresse för programutveckling och gillar att lära dig nya tekniker. I rollen som konsult på CGI arbetar du hos välkända företag i Skåne. Som utvecklare ingår du i olika projekt/leveransteam och hjälper kunder med olika problemlösningar. Du agerar professionellt och tycker det är givande att vara delaktig i mjukvaruutveckling inom .NET ramverket.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både gällande kompetens och karriär. Hos oss får du arbeta tillsammans med många kompetenta kollegor och vara delaktig i spännande uppdrag.

 • Minst 5 års erfarenhet av .NET-utveckling.
 • Djup kompetens och intresse av .NET men även tekniker som JavaScript (gärna Angular), JQuery, WebForms/MVC och MS SQL
 • Certifiering inom .NET är meriterande
 • Relevant universitets- högskoleutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller liknande
 • Erfarenhet av att arbeta i projekt som använder Scrum som projektmetodik

Som person är du nytänkande, driven och lösningsfokuserad. Du är socialt säker och trivs i kunddialoger och nära kundsamarbeten. Du drivs av att lösa problem kombinerat med en hög leveranskapacitet, noggrannhet och engagemang. Du har lätt för att kommunicera och kan arbeta både i team såväl som självständigt. I konsultrollen ställs krav på flexibilitet och viljan att ständigt utvecklas. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

För mer information, kontakta gärna:

Staffan Cato, staffan.cato@cgi.com eller Anna-Karin Pörscke, anna-karin.porscke@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • .NET
 • ASP.NET
 • C#
 • JavaScript
 • MVC
 • SCRUM
 • SQL

Liknande jobb

Liknande jobb