CGI

BI-arkitekt, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad
Annonserat
den 9 november 2016
Stängs
den 5 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en BusinessIntelligence-arkitekt som vill vara med och växa med oss i vårt team i Karlstad. Du kommer att vara en nyckelperson i kunduppdrag där du arbetar med systemarkitektur. En viktig del i kunduppdragen är proaktivitet hos kunder där du ska vara ledande i att föreslå nya lösningar. Du kommer att bli en viktig del i vårt team när det gäller kompetensöverföring och presale.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med de största företagen och med utmanande BI-lösningar. I Sverige är vi ca 90 konsulter som samarbetar med Business Intelligence i olika kompetensnoder. Vår storlek och även internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder framåtriktade BI-lösningar! Du arbetar redan idag som BI-arkitekt alternativt arbetar du som senior BI-utvecklare men känner dig bekväm att ta en arkitektroll. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Magnus Ericsson, 0733983245, magnus.ericsson@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Data Modeling
  • Database
  • Solutions Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb