CGI

Projektledare, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 11 november 2016
Stängs
den 7 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en projektledare som brinner för att tillföra värde till organisationer?

På CGI har projektledning stort fokus och vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet. Det når vi endast genom att ha oerhört kompetenta projektledare.

Flera av våra kunder har behov av duktiga projektledare och vi hoppas du är intresserad av att växa tillsammans med oss och bli en del av vår konsultverksamhet som stöttar och hjälper våra kunder. Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor och har många spännande projekt på gång. Vi söker därför dig som har minst tre års erfarenhet som projektledare.Då kunderna är ett flertal och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra projektledare med allt från workshops och förstudier till omfattande flerårsprojekt, vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi arbetar givetvis även tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.Du har en akademisk examen från universitet/högskola samt minst tre års erfarenhet av att leda IT- och verksamhetsprojekt.

Som CGI-medarbetare är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du har en god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Du utför också analysarbete, förstudier och utredningar. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

För mer information, kontakta gärna:

Sofia Lindholm, Sofia.Lindholm@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Project Management