CGI

Säkerhetskonsult inom kommunikation och nätverk, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 november 2016
Stängs
den 10 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cyber Security Säkerhet är ett av CGIs utvalda fokusområden. Som Sveriges största säkerhetsleverantör går det bra för oss och efterfrågan på våra tjänster ökar. För att ytterligare förstärka vår grupp av duktiga konsulter inom säkerhetsområdet söker vi nu några drivna, motiverade personer med siktet inställt på att utvecklas till specialister inom området.

Våra uppdrag spänner över hela säkerhetsområdet och vi arbetar med såväl strategi, analys & design som med införande och förvaltning. Det är viktigt för oss att skapa nära relationer med våra kunder där vi har ett stort fokus på säkerhet som möjliggörare för säkra och trygga affärer.

Formella krav
Du har en bakgrund som i stort stämmer med följande:

 • Högskoleutbildning / Universitet eller annan likvärdig
 • 3-5 års erfarenhet av arbete inom IT
 • God kännedom om nätverk och kommunikation
 • Linux/Unix kompetens

Vidare är det meriterande om du har:

 • Radware kompetens eller annan Last Balanserar teknik
 • Cisco kompetens på CCNA nivå
 • Palo Alto
 • Elasticsearch
 • Juniper kompetens
 • Avaya routing switching
 • Palo Alto
 • WIFI-kompetens (Aruba)

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, gillar att jobba i grupp och brinner för säkerhetsområdet. Troligtvis är du mellan 20-30 år gammal. Du vill utvecklas inom säkerhetsområdet, förstår kundnytta och brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att göra säkra affärer.
Passar denna beskrivning in på dig? Kom och utvecklas med oss!

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team med trevliga arbetskamrater där du har goda möjligheter till en stor personlig utveckling. Du kommer att vara stationerad i Stockholm och ingå i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige. Enstaka resor kan förekomma.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

Liknande jobb

Liknande jobb