CGI

SAP-konsult inom Retail, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 november 2016
Stängs
den 13 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår konsultverksamhet inom Retail, Food and Consumer Services i Stockholm. I rollen som konsult hos oss kan du få jobba med flera olika kunder och uppdrag inom SAP, främst då Retail-kunder.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:

  • Arbeta i korta och längre projekt ute hos våra kunder.
  • Analyser/förstudier
  • Offertarbete

Vi tror att du har 5-10 års erfarenhet som SAP-konsult med specialisering inom SAP for Retail. Du bör ha erfarenhet av alla delar i ett projekt från planering, Blueprint, konfigurering till go-live. Du vet hur man hanterar verksamhetskrav till en effektiv SAP-lösning

Du sätter kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med projektteamet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är van med att driva arbetet framåt med stor vilja att leverera det som förväntas. Vi tror också att du har problemlösningsförmåga och uppskattar variationen i konsultyrket.

Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning och är bra på att kommunicera och behärska svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information, kontakta gärna:

Camilla Molin
camilla.molin@cgi.com
070-1724797


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • SAP Retail
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb