Sogeti Sverige AB

Kundansvarig Säljare

Plats
Umeå
Annonserat
den 18 november 2016
Stängs
den 21 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Sogeti i Umeå

Jag heter Johannes och är ny chef för verksamheten på Sogeti i Umeå. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. På Sogeti i Umeå är vi särskilt duktiga på IT-lösningar inom digitala kanaler, BI, test- och kvalitetssäkring av mjukvara. Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Nu satsar vi och utökar vår säljorganisation med en duktig säljare.

Vem vi söker, vem är du och dina möjligheter

Vi söker dig, kvinna eller man, som vill vara med och fortsätta driva vår tillväxt i Umeå. Till din hjälp har du 85 grymma kollegor i Umeå, 1150 i Sverige och 24 000 (!) i världen. Som säljare kommer du att skapa relationer med våra nuvarande och blivande kunder, och du kommer att strukturerat driva hela försäljningsprocessen från början till slut, inom hela vårt utbud.

Även om dina tidigare resultat är viktiga så tycker vi att din personlighet och inställning väger tyngre än tidigare erfarenhet. Du blir en del av vår ledningsgrupp och vi ser att du kommer vara en god representant och ambassadör för Sogeti hos våra kunder och på marknaden i övrigt, samt bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar. Som ledare får du chansen att genomföra nya idéer i en roll som du formar tillsammans med oss utifrån dina egna styrkor.

För att lyckas expandera vår affär behöver du sätta kunden i fokus och ha en attityd som säger att inget är omöjligt och ha ett driv för att uppnå goda säljresultat. Självklart kommer du som har kompetens, erfarenhet och kontakter inom IT-branschen att ha nytta av dessa, men det är inget krav.

Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Johannes Hörnberg, på tel. 070-291 99 22 eller via e-post, johannes.hornberg@sogeti.se.

Vi tror på större gemenskap och bättre resultat med en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.