CGI

Junior Financial Analyst/Junior Business Controller, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 november 2016
Stängs
den 20 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker just nu drivna, nyutexaminerade studenter till rollen som Junior Financial Analyst. Som Financial Analyst ingår du i finansteamet, du förväntas arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter, men också stödja våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser samt att driva forecast- och budgetprocesser. I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer bade individuellt och i teamet. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss. För att söka rollen som Junior Financial Analyst bör du studera ditt sista år på ett masterprogram inom ekonomi eller industriell ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändring.

Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med manga kontaktytor och är en bekväm med Excel och Powerpoint. Det är meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme för dig att riva egna utvecklingsprojekt.


DET HÄR ERBJUDER VI DIG
Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i spännande projekt och vi garanterar inspirerande möten. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Placeringsort: Stockholm

Start: 2017-Aug/Sep enligt överenskommelse vid avslutade av studier.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Jarl Elfving, Finance Manager, +46 (0)70 275 39 78, Jarl.Elfving@cgi.com.

Ansök redan idag! Bifoga CV, personligt brev och betyg.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Accounting
  • Finance
  • Financial Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb