CGI

Teknisk testare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 november 2016
Stängs
den 20 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är ett globalt bolag på 65 000 anställda som skapar värde för sina kunder genom kombinationen av att vara en stark lokal aktör och samtidigt kunna erbjuda global leveranskapacitet. Leveransen inom Quality Assurance and Test i Göteborg växer med nya spännande kunduppdrag och CGI söker juniora mjukvarutestare som är intresserade av att utvecklas hos oss tillsammans med våra mer erfarna medlemmar.

Så här beskriver Daniel en av våra medarbetare sin roll:

”I maj började jag som testare på CGI och fick direkt ett spännande uppdrag på CGIs häftiga Test Center på Volvo Cars med ansvar att testa ett nytt eftermarknadssystem. I min roll som testare i projektet är det många olika arbetsuppgifter allt från att designa testfall till att exekvera tester. I uppdraget arbetar jag i tät kontakt med kunder och kollegor vilket är utmanande och mycket lärorikt. I framtiden vill jag arbeta som testledare eller projektledare på CGI. Jag och min chef har redan tagit fram en plan hur jag skall nå dit.”Som mjukvarutestare arbetar du tillsammans med kollegor på uppdrag av våra kunder att kvalitetssäkra deras verksamhet. I den här rollen så är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalité hos våra kunder. En framgångsrik mjukvarutestare är trygg i kunddialogen och kan stå upp för kvalitén.

Dina kommande arbetsuppgifter kan komma att innehålla följande delar:

  • Testplanering
  • Kravanalys och design av testfall
  • Funktionell och/eller icke funktionell testning
  • Testautomatisering
  • Dokumentation av defekter och statusrapportering

Vi arbetar hos våra kunder vilket gör att dina arbetsuppgifter kan komma att skifta beroende på uppdragets karaktär. Det vi gör är att säkerställa din utveckling utifrån din målsättning och kapacitet. Hos oss så får du alla chanser att utvecklas om du själv tar ansvar för att strukturera och driva din utveckling mot de mål som vi sätter tillsammans. Du är lyhörd mot kunder och kollegor samt har tydligt kvalitetsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Då du arbetar i ständig dialog med kollegor och kunder är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift.
Vi vill att du delar vår dröm ” Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över."

Vi ser att din bakgrund kan vara en utbildning inom mjukvarutestning med ett tekniskt intresse och ett antal år arbetslivserfarenhet. Du kan även ha arbetat ett par år med utveckling men brinner för att jobba med test och vill utvecklas inom den professionen. Vi ser gärna att du vill utvecklas i våra spännande kundprojekt och tillsammans med våra erfarna medarbetare.

Det är meriterande om du har arbetat med någon eller några av följande verktyg och områden: HP ALM (QC), Jira, Selenium, HP LoadRunner/Performance Center, HP UFT, Java, SQL, XML eller något annat programmeringsspråk.

Svara med CV och ett personligt brev.

START: Så snart som möjligt
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
PLACERING: Göteborg

För mer information, kontakta gärna:
Niloofar Varayan, niloofar.varayan@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Java
  • Selenium
  • SQL

Liknande jobb

Liknande jobb