Cactus Rail Rekryterar erfarna C++ Systemutvecklare, Testare & DevOps

Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 november 2016
Stängs
den 16 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Cactus Rail Cactus Rail är ett fristående produktutvecklingsföretag som levererar smarta system och lösningar för verksamhetskritiska delar i nyckelfärdiga projekt. Vi levererade det första trafikstyrningssystemet i början av 90-talet till Storstockholms Lokaltrafik (SL). Bland våra kunder finns nordiska infrastrukturägare och kända globala järnvägsföretag. I November 2015 vann Cactus en upphandling kring nationell trafikstyrning värd 100 Mkr. Cactusen har gett sitt namn till vårt företag. Den lever och växer i tuffa miljöer med hårda krav på anpassningsförmåga, utveckling och hållbarhet. Precis som vi och våra system.

Häng med på en mycket spännande resa i att utveckla världsledande TMS (Train Management Systems) lösningar för en smartare järnväg. Cactus Rail skapar nu EN heltäckande och kompromisslös responsiv övervakningslösning för hela Sveriges tåginfrastruktur som omfattar 14000 km järnväg och 800 ställverk. Vi kommer att öka säkerhet, punktlighet och kapacitetsutnyttjande för svensk järnväg.

Vår verksamhet växer nu i och med detta moderniseringsbehov och Cactus Rail behöver därför stärka utvecklingsavdelningen i Mölndal.

Vi är ett mindre, toppmodernt fristående utvecklingsbolag med höga ambitioner som utvecklar världsledande lösningar inom övervakning och styrning av tågtrafik. På Cactus är varje enskild medarbetare starkt avgörande för vår framgång och man måste helt enkelt vara både holistisk och detaljorienterad. Vi erbjuder en öppen och kreativ atmosfär och du kommer att gå med i ett lag med vassa utvecklare som alla strävar efter att leverera ”top of the line” lösningar.

Vi söker nu medarbetare som:

  • Har en helhetssyn men också kan fokusera på detaljer
  • Är lagspelare med en positiv attityd och med starkt fokus på att få till bra lösningar
  • Har en Master of Science

Obs! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister på slutkandidater då vi arbetar med säkerhetsklassade objekt och säkerhetsklassad information.

Vi söker testare som ska arbeta med med tester och dokumentation i samband med test samt i att utveckla automatiserade regressionstester för hela stacken, inklusive HMI (Human Machine Interface)

Goda kunskaper i:

  • C++ & skriptspråk som tex Python
  • Att automatisera regressionstester samt vara kunnig inom ramverk kring regressionstest, Sikuli script
  • Dokumentation, bland annat hålla reda på korsreferenser mellan kravställning och tester
  • Svenska & Engelska & Svenskt medborgarskap är ett krav

I övrigt är det meriterande med kunskap inom Analytics, Big data, SCADA & ICS, Continuous Integration, Continuous Development, Automatisering, Jenkins VMWare, virtualisering etc.

Information & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cactus Rail med Experis IT och rekryteringskonsult: Omar Burazerovic tel 0703-774932 / https://se.linkedin.com/in/omarburazerovic.
omar.burazerovic@se.experis.com.

Vänligen vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och ansökningstiden är kort. Välkommen med din ansökan.