Specialistsäljare Säkerhet

Rekryterare
Plats
Malmö, Helsingborg eller Kristianstad
Annonserat
den 1 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.    

Din roll i laget   

Du är utåtriktad, social, självständig och resultatfokuserad samt har erfarenhet av att driva IT-Informationssäkerhetsaffärer. Du har ett stort intresse för hur IT- och informationssäkerhet kan skapa verksamhetsnytta och vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer och sätta kundens behov i centrum. Vi ser dig som en bra lagspelare som har förståelse för hur våra erbjudanden kan addera stort värde för kunden. Vi ser att du har erfarenhet av att kommunicera med såväl CIO, IT som verksamheten då våra lösningar adresserar olika roller hos våra kunder.  

För att lyckas behöver du vara bra på att kommunicera såväl i tal som i skrift och vara beredd på att resa inom Sverige i tjänsten då vi är ett nationellt säljteam.  

Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas och vidareutbilda dig tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.      

För att lyckas som Specialistsäljare Säkerhet behöver du:  

  • Minst 5 års erfarenhet inom Informationssäkerhet/IT-Säkerhet  
  • Arbetat med konsult-tjänstebaserad lösningsförsäljning  
  • En utåtriktad personlighet  
  • Tycka om att arbeta i team    

Meriterande egenskaper inkluderar:  

  • Kunskap/certifieringar inom olika områden som: CISSP, CISM, CheckPoint, Cisco m.m    

Körkort är ett krav.    

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.    

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?    

Ansök och bli en av oss   

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 15 januari.  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Lille Försäljningschef säkerhet, petra.lille@atea.se alt. telefon: 08-470 80 28.    

Välkommen till Atea!    


Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.