CGI

Nyutexaminerade till erfarna .NET-utvecklare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 24 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du också koda .NET och ha kul på jobbet? Välkommen till CGI! Vi behöver nu förstärka vårt team i Karlstad med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom .Net.

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Karlstad. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus på .NET inom nedanstående områden:

 • Systemdesign och programmering
 • Analys, design och implementation av IT-system
 • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
 • Dokumentation i olika former


Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse.Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare är det önskvärt att du har erfarenhet från något av följande:
.NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, JQuery, SQL Server, Dependence injection, WCF, TFS, UNIT Test, SCRUM och/eller Integration.

Certifieringar är meriterande.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Liselotte Bryngelsson liselotte.bryngelsson@cgi.com

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • .NET
 • CSS
 • English
 • JavaScript
 • jQuery
 • MVC
 • SCRUM
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb