CGI

CGI söker ERP konsult: NAV, LS Retail

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker efter ett flertal verksamhets-, applikations- och utvecklings-konsulter till vår Dynamics NAV-verksamhet gärna med erfarenhet av LS-retail. CGI har idag många intressanta kunder som använder sig av systemet Dynamics NAV. Vi har många spännande affärer på väg in och behöver därför växa med nya och hungriga medarbetare.

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för ditt arbete och ett eget driv. Du kommer att vara en viktig del i att fortsätta expansionen av vår Dynamics NAV verksamhet.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.Som konsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, utveckling och implementation. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:

 • Analyser/förstudier
 • Design
 • Förvaltningsaktiviteter
 • Leda/delta i workshops
 • Presale och offertarbete
 • Utveckling

Förutom god analytisk förmåga, ett intresse för problemlösningsförmåga och goda sociala egenskaper uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Dokumenterad kunskap och erfarenhet av Microsofts affärssystem och/eller LS retail alternativt utbildning/erfarenhet av annat affärssystem och ett intresse att utvecklas inom Microsoft-världen.

Vi sätter även stort värde på kunskaper/erfarenheter av:

 • Retailbranschen
 • Integrationsprojekt
 • Betallösningar
 • E-handel

Utöver detta sätter du alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med teamet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är van med att driva ditt arbete framåt med en stor vilja att leverera det som förväntas. Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt

För mer information, kontakta gärna:
Ylva Wärm (Stockholm)
ylva.wärm@cgi.com
+46 73 3980170

Jan Westlund (Stockholm)
Jan.Westlund@cgi.com
+46 70 2213744På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • English
 • Enterprise Resource Planning
 • Enterprise Resource Planning
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb