CGI

Business Consultants, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 24 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig med gedigen verksamhetserfarenhet av financial service, utilites, telecom, retail, goverment eller manufacturing. CGI har ett stort behov av att utöka vår konsultverksamhet med erfarna personer inom nämna brancher. Vi har många spännande affärer på väg in och behöver därför växa med nya och hungriga medarbetare.Du kommer verka hos våra kunder i varierande uppdrag där både verksamhet och IT-system berörs. Din roll kommer framförallt innebära en förstärkning av kundens verksamhet där du genom att förstå och analysera behov ställer krav på verktyg och systemstöd samt arbeta med att utveckla processer och arbetssätt. Du kommer närvara och driva kunddialoger tillsammans med verksamhet, lösningsarkitekter, tekniska utvecklare samt beslutsfattare och din huvudsakliga fysiska arbetsplats kommer vara i kundens lokaler.

Du kommer ansvara för att självständigt och i grupp utföra analysarbete, förstudier, ändringshantering, utredningar, samt medverka i affärsprocessen i arbetet med offerter och avtal i spännande kundprojekt där även du bidrar i införsäljning till kunden.Vi ser att du har en akademisk utbildning, gärna med IT-inriktning. Du kan ta ett helhetsansvar och har en dokumenterad kommersiell vana och förmåga att säkra lönsamhet samtidigt som lösningar och kundkrav tillgodoses på bästa möjliga sätt. Du har erfarenhet av att göra affärskalkyler för att visa på kundnyttan.

Du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift då CGIs koncernspråk är engelska. I övrigt har du även mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera. Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi även kräver en mycket god kunskap i svenska språket.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kund som projektteam. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder, kollegor och att följa uppsatta processer är de personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

För mer information, kontakta gärna:

Financial Service:
Robert Book
Robert.book@cgi.com
+46 8 6710670

Utilites & Telecom:
Trond Hammer
Trond.hammer@cgi.com
+46 70 8498001

Retail:
Ylva Wärm
Ylva.warm@cgi.com
+46 8 57917856

Government:
Ulrika Ehlin Andrén
ulrika.ehlin.andren@cgi.com
+46 8 6711537

Manufacturing:
Anders Bevegård
Anders.bevegard@cgi.com
+46 8 7034708


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Business Analysis
  • English
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb