CGI

Arkitekt, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 24 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker Dig som idag arbetar som IT-arkitekt. Du arbetar antingen som Enterprise- eller teknisk/lösnings-arkitekt.

Du kommer att vara en nyckelperson i våra kunduppdrag där du arbetar med systemarkitektur. En viktig del i kunduppdragen är proaktivitet där du ska vara ledande i att föreslå nya lösningar.

Du kommer att bli en viktig del i vårt team när det gäller kompetensöverföring och presale.Som IT-arkitekt hos oss arbetar Du antingen som inhyrd konsult och bemannar rollen som IT-arkitekt i ett kunddrivet projekt eller går in i rollen i projekt som vi driver.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

 • Rådgivning till kunder gällande teknikval, strategi och arkitektur, övergripande och i enskilda lösningar som tekniskt säljstöd
 • Att genomföra behovsanalyser
 • Att planera och driva teknikuppdrag: förberedelse, implementering, konfiguration, migrering etc.
 • Att delta i offertarbete
 • Att i rollen som teknisk specialist delta i teknikprojekt hos kunder

Du kommer att förstärka våra team i Linköping/Norrköping och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder.Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap eller datateknik eller motsvarande.

Det är meriterande om du är certifierad IT-arkitekt från Dataföreningen eller har likvärdig utbildning.

Förutom goda ledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga, har du en gedigen teknikbakgrund och är lösningsfokuserad. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta gärna:
Håkan Deblén, +46 (0)73 3980187

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Administrative Support
 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Leadership
 • Problem Solving/DecisionMaking
 • Swedish
 • Systems Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb