CGI

Testare, Norrköping

Rekryterare
CGI
Plats
Norrköping
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta hos världens femte största oberoende leverantör av IT- och affärsprocesser där Quality Assurance och Test är ett tydligt satsningsområde? Välkommen till oss på CGI! Vi växer och vill bli ännu flera, och söker nu duktiga tekniska testare till våra kunduppdrag.

Vi är ca 300 testare i Sverige och vi samarbetar både i lokala, nationella, samt även globala forum. Vi på CGI jobbar nära våra prioriterade kunder och vi vågar lova riktigt spännande tekniska utmaningar hos våra kunder där du som testare både kan utmanas och växa. Tillsammans levererar vi kvalitet dagligen till våra kunder och bidrar till att göra dem framgångsrika.

Du kommer att förstärka våra team i Linköping/Norrköping och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder.

Vi söker nu en testare för arbete inom några av nedanstående områden:

  • Testning av windows, webb och appar
  • System-, integrations- och flödestest
  • Agil testning
  • Agera Scrum Master

I arbetsuppgifterna ingår att delta i utvecklingsprojekt, och då testa och analysera nya funktioner som utvecklas. Det ingår även att testa och utreda ärenden som kommer in från våra kunder, delta i framtagning av krav och användningsfall samt utföra tester inom det löpande förvaltningsarbetet för att förbättra funktionalitet. Det ingår arbetsmoment som kvalitetssäkring, verifiering, skriva testspecifikationer samt genomföra och dokumentera tester.

Många av våra uppdrag sker direkt i våra kunders verksamheter. Vi jobbar ofta agilt och följer metoden SCRUM.Du har erfarenhet av kravanalys och design av testfall, funktionell och icke-funktionell testning, prestandatestning, dokumentation och rapportering av utfall, defekter och status. Du har även jobbat med testautomatisering och har kunskap av några testverktyg. Vi ser även gärna att du har kunskap inom programmering samt scriptspråk, samt att du har jobbat agilt och det är meriterande med Scrum Master certifiering.

Du har en gedigen teknisk bakgrund kompletterad med ansvarstagande och engagemang. Du har relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta i mindre och större projekt.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du bidrar med ditt verksamhetsperspektiv till ett system med god kvalitet och hög användarvänlighet. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta gärna:
Ingmarie Johansson-Orest, +46 (0)73 3983053

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method

Liknande jobb

Liknande jobb