CGI

Projektledare, Linköping / Norrköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 3 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker drivna projektledare som har erfarenhet av utvecklingsprojekt eller andra typer av projekt inom applikationsområdet och som vill leda kundnära projekt.

Flera av våra kunder har behov av projektledare och vi hoppas du är intresserad av att växa tillsammans med oss och bli en del av vår konsultverksamhet som stöttar och hjälper våra kunder. Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor och har många spännande projekt på gång. Vi söker därför dig som har minst fem års erfarenhet som projektledare.

Hos oss kommer du få alla förutsättningar att utvecklas i yrkesrollen, vi kan erbjuda många spännande och varierande uppdrag genom vår unika kundbas. Du kommer att ingå i projekt ute hos kund varierat med projekt inom våra egna tjänsteleveranser som vi driver.

Stationeringsort är Linköping eller Norrköping, men du kan komma att arbeta med projekt där resor ingår.Då vi har många kunder och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra projektledare med allt från workshops och förstudier till omfattande flerårsprojekt, vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från våra egna kontor.

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar i ett projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Vi är en dynamisk organisation som jobbar med flera olika kunder och branscher och det kan bli aktuellt med både kortare eller längre uppdrag, både lokalt och globalt.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.Vi vill att du har en relevant akademisk utbildning och att du har minst 5 års erfarenhet av att leda IT-projekt med fullt budgetansvar. Du har dokumenterad erfarenhet från komplexa projekt/miljöer/system och brinner för att leverera mervärde till kunden samtidigt som du ger dina projektmedlemmar en stimulerande miljö att arbeta i. Du bör ha en bred erfarenhet av teknik och kunskap inom ett par olika utvecklings- och projektmetoder (t.ex. Prince2, SCRUM, RUP). Det är meriterande om du har arbetat inom olika branscher som projektledare samt har erfarenhet av förvaltning och framtagning av olika processer. Det är meriterande om du är certifierad projektledare (PMI- eller IPMA) och/eller Scrum-master, samt även om du har en ITIL-certifiering.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du är affärsdriven och vill addera värde för våra kunder och öka kompetensnivån hos dina kollegor genom att dela med dig. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta gärna:
Ingmarie Johansson-Orest, +46 (0)73 3983053

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Certified ScrumMaster
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Prince2
  • Prince2
  • Project Management
  • RUP (Rational Unified Process)
  • SCRUM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb