CGI

.NET-utvecklare, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 17 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en vass utvecklare med fokus på .NET? Välkommen till oss på CGI! Vi behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter!

Vi ser fram emot ansökningar från både erfarna och nyexade!

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Linköping. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus på .NET inom nedanstående områden:

  • Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Dokumentation i olika former

Du kommer att förstärka våra utvecklingsteam i Linköping och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder.

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara strukturerad, kommunikativ och ansvarsfull. Du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du trivs både med att arbeta självständigt och att aktivt jobba tillsammans med andra för att nå fram till projektmålen. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och har förmåga att själv hitta lösningar på problem. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Du har troligen examen inom datateknik, -ingenjör- eller systemvetenskap eller motsvarande och ett gediget teknikintresse.

Det är meriterande om du har arbetat med något av följande: MVC, HTML5, CSS, Javascript, JQuery, SQL Server, WCF, TFS, UNIT Test, SCRUM.

Certifieringar inom relevanta områden är givetvis meriterande.

För mer information, kontakta gärna:
Håkan Deblén, +46 (0)73 3980187

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • CSS
  • JavaScript
  • jQuery
  • MVC
  • SCRUM
  • SQL Server

Liknande jobb

Liknande jobb