CGI

Verksamhetskonsult, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 28 november 2016
Stängs
den 24 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Våra framgångar fortsätter och vi söker nu fler duktiga konsulter till vår enhet och som vill jobba och utvecklas hos oss. Rollen innebär att vara en länk mellan verksamheten och IT. Det kan handla om kravfångst, utredningar/förstudier, implementering av lösningar samt projektledning inom process IT eller traditionell IT. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från olika branscher.

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar i ett projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Vi är en dynamisk organisation som jobbar med flera olika kunder och branscher och det kan bli aktuellt med både kortare eller längre uppdrag, både lokalt och globalt.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Du kommer att ingå i ett mycket kompetent och erfaret leveransteam som jobbar mot våra viktiga regionala kunder.

Stationeringsort är Linköping eller Norrköping, men du kan komma att arbeta med projekt där resor ingår.Då vi har många kunder och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra konsulter med allt från workshops och förstudier till omfattande flerårsprojekt, vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från våra egna kontor.

Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system tillgodoser kundens/beställarens/verksamhetens behov. Du kommunicerar kravbilden till projekten (utveckling/test/arkitektur) samt ansvarar också för att teamet förstår kraven. Du kommer leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-system.

Du kommer bl a arbeta med:

 • Analys av verksamhet
 • Intressent- och behovsanalys
 • Målanalys
 • Processanalys
 • Begrepps- och informationsmodellering
 • Verksamhetsregler
 • Kravställning av IT-system

Lösningsorienterad och flexibel - det ena uppdraget kommer inte vara det andra likt. Att verka för innovativa och effektiva lösningar i kundens miljö bidrar till vår och våra kunders framgång. Du har ett intresse i att utveckla våra kunder med hjälp av din verksamhetskunskap och erfarenhet.

Kundinriktad och kommunikativ - du har förmåga att sätta dig in i kundens situation. Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Att träffa kund och prata lösningar är något du tycker om och stimuleras av.

Framåt och engagerad - för dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra kollegor men även att söka råd när det behövs. Att leverera kvalitet i alla leveranser är viktigt för dig.

Formella krav:

 • Examen från universitet eller högskola, på magister eller civilingenjörsnivå och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.
 • Resbar

För mer information, kontakta gärna:
Henrik Halvorsen, +46 (0) 761195179

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Business Analysis
 • Communication (Oral/Written)
 • English
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb