CGI

CGI söker erfarna Java-utvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 december 2016
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI har för tillfället möjlighet att erbjuda systemutvecklare med 4-8 års relevant yrkeserfarenhet, en plats i vår Stockholms-verksamhet. Du kan bli del i vårt team med inriktning på Java- och webb-utveckling.Du kommer att få möjlighet till omväxlande uppdrag genom CGI:s breda kundbas som spänner över alla branscher. I huvudsak arbetar vi i team med helhetsansvar för projekt eller löpande förvaltningsuppdrag, och ofta sätts teamet samman från olika delar av CGI:s specialistområden. Vi eftersträvar att våra konsulter ska ha en balanserad mix av uppdrag, med både utveckling och förvaltning, och att vi är flera som delar på ansvaret och kunskapsutvecklingen om respektive kund och uppdrag. Beroende på din erfarenhet och dina personliga målsättningar finns goda möjligheter till fördjupning och utökat ansvar. Du kommer att ha en nära relation till våra kunder genom uppdragen.Vår breda portfölj av kunder och uppdrag ställer olika krav på erfarenhet och kompetens. Vi tror att du som erfaren Java-utvecklare har många andra kunskaper med i bagaget i form av metoder, ramverk, plattformar och verksamheter. Certifieringar och relevant högskoleutbildning är meriterande.

Du drivs av ständigt lärande och vet att ett kunskapsyrke hämtar sin näring ur teamarbete, utmanande uppdrag och nyfikenhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du trivs i en serviceorganisation där framgång har sin grund i respektfulla möten mellan människor och ett genuint intresse för kunden.På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • English
  • Java
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb