CGI

Business Consultant, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 december 2016
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker affärskonsulter till vår Dynamics NAV-verksamhet, gärna med erfarenhet av ISV lösningen LS-retail eller annan erfarenhet från Retail branschen. CGI har många spännande kunder som använder sig av systemet Dynamics NAV och LS Retail och vi behöver växa med nya och hungriga medarbetare.

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare (både On och Off-shore) etc. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för ditt arbete och ett eget driv. Du kommer att vara en viktig del i att fortsätta expansionen av vår Dynamics NAV verksamhet och förväntas bidra till att bygga verksamheten.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem/ Retail system. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, utveckling och implementation. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis:

 • Analyser/förstudier
 • Design/ konfigurering
 • Förvaltningsaktiviteter
 • Leda/delta i workshop
 • Presale och offertarbete

Förutom god analytisk/problemlösningsförmåga och goda sociala egenskaper uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Dokumenterad kunskap och erfarenhet av Microsofts affärssystem och/eller LS retail alternativt utbildning/erfarenhet av annat affärssystem och ett intresse att utvecklas inom Microsoft världen.

Vi sätter även stort värde på kunskaper/erfarenheter av:

 • Retailbranschen
 • Butikslösningar
 • Utveckling av affärssystem
 • Projektledning
 • Kortlösningar
 • E-handel

Utöver detta sätter du alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen tillsammans med teamet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är van med att driva ditt arbete framåt med stor vilja att leverera det som förväntas.

Som person delar du med dig av kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

För mer information, kontakta gärna Markus Engman, Director Consulting Services
T: +46 31 7519684, M: +46 70 2597484
markus.engman@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Business Development
 • Business Development / Sales
 • eBusiness
 • Project Management (T1)
 • Sales/Business Evolution 

Liknande jobb

Liknande jobb