CGI

Teletekniker, Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare
Annonserat
den 9 december 2016
Stängs
den 5 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vårt team i Gällivare med fler duktiga medarbetare. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och duktig på att ta initiativ.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete inom tele- och infrasturktur med trevliga medarbetare där underjordsarbete förekommer.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra kollegor i våra åtaganden.

Du kommer att få jobba med byggnationer av wifi-infrastruktur i gruvmiljö. Arbetet består att montera utrustning i gruvorter samt förlägga kablage och driftsätta dessa anläggningar. Vi söker dig som har B-kort samt kunskaper inom följande områden:

  • Teleinfrastruktur
  • Fiberarbeten
  • Datanät


Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som servicetekniker inom någon/några av ovanstående områden och är öppna för såväl juniora som seniora personer med intresse för ovanstående.

Extra meriterande är om du har C-kort samt underjordsvana.


För mer information, kontakta gärna:
Per Andersson, Director Consulting Services
per.e.andersson@cgi.com, telefon: +46 70 278 77 56


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Technical Architecture