ENFO rekryterar två Workstation Specialister!

Rekryterare
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 9 december 2016
Stängs
den 31 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

ENFO är en attraktiv arbetsgivare i IT-branschen som lockar många kandidater med spetskompetens. Genom våra outsoursingtjänster, erbjuder vi våra kunder ett långsiktigt samarbete med en pålitlig partner som tar ett helhetsansvar för IT-miljön tjänster och utveckling. Våra outsourcingavtal kan omfatta tjänster för avgränsade områden inom IT-miljön eller för ett övergripande ansvar för hela IT-miljön.

Vi söker nu två It-tekniker med specialistkunskap inom arbetsplatsområdet. Du kommer att arbeta i ett team som består av 14 personer som har ansvaret för kunden IT-infrastruktur gällande 2nd och 3rd line support. Där ansvaret främst är att bevara och utveckla kundens IT-miljö och för att ge daglig support till slutkunder genom att lösa incidenter som kommer från 1st line support.


Din bakgrund

Vi ser dig som har erfarenhet av SCCM, infrastruktur och hantering av Workstations inklusive programvarudistribution, patch-hantering. Om du har erfarenhet av att arbeta med MDM lösningar, till exempel Intune eller andra endpointlösningar är det meriterande.

  • Microsoft System Center Configuration Manager
  • Validering av hårdvara
  • Microsoft Deployment Toolkit

Vi söker dig med en examen eller motsvarande erfarenhet inom IT.
Du har minst 2 års erfarenhet av att administrera och hantera IT-miljöer samt ett genuint intresse för IT-säkerhet. Vi värdesätter också god administrativ förmåga och det är extra meriterande om du har erfarenhet av projektarbete och ITIL.


Vem är du som person?

Vi ser att du som person är kundorienterad och har lätt att kommunicera med våra kunder och slutanvändare. Du är självgående, flexibel och engagerad lagspelare med gedigen erfarenhet av att leverera lösningar och lösa tekniska problem när de uppstår. Det är även viktigt att du är ansvarstagande, stresstålig och vågar ta för dig. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är krav.


Vad kan vi på ENFO erbjuda dig?

ENFO:s verksamhet bygger på en genuin, passionerad, rolig och tillmötesgående atmosfär och vi lägger stor vikt vid att ge ansvar och möjlighet för dig som individ att utvecklas. Vi löser våra kunders utmaningar med en energisk och engagerad attityd. Och viktigast av allt, i en varm, rolig och trevlig arbetsmiljö. Vi omfamnar de kunskaper och färdigheter hos våra medarbetare. Vi kommer aldrig att stå i vägen för någon som vill utveckla och Excel. Du får möjlighet att arbeta med utmärkta proffs och lära av dem. Vi tror att intressanta uppdrag och ansvarsområden kommer att vara de mest inspirerande förare av din professionella tillväxt.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 070-255 71 43 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!