Systemtekniker, Fastighet

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 12 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Heimstaden etablerar, förvaltar, utvecklar och äger, ensam eller tillsammans med andra investerare, bostadsfastigheter omfattande ca 18 000 st. lägenheter i tillväxtregioner i Sverige och Danmark. Vi erbjuder hyresgästerna trygga och trivsamma boenden i livets olika skeenden samt medinvestorer en professionell investeringsprodukt med en attraktiv riskjusterad avkastning. Bolaget grundades 1998 och ägs sedan 2005 i huvudsak av det norska bolaget Fredensborg AS, som är Norges största privata bostadsbolag. Läs mer på www.heimstaden.com


Är du en system/nätverkstekniker som brinner för nätverk, service, utveckling och fastigheter? Då är detta kanske ditt nästa drömjobb!


Tjänsten

Du kommer att arbeta med att från grunden bygga upp och utveckla ett nationellt fastighetstekniskt nätverk, en plattform där ”smarta byggnader” kommer att vara i fokus. Ett gemensamt nätverk som knyter ihop olika fastighetstekniska system, befintliga såsom framtida, i nytänkande anda och med innovativa lösningar som tar Heimstaden till framtida position inom fastighetsteknisk nätverkslösning. Ett nära samarbete med vår driftavdelning är en viktig del i denna process. Du rapporterar till IT-chefen och du ingår i IT-avdelningens team som består av tekniker, samordnare, administratör och assistent. Resor förekommer då vi har fastigheter över hela landet. 


Dina arbetsuppgifter

 • Utveckla ett gemensamt nätverk som knyter ihop exempelvis våra styr- & reglersystem, säkerhetssystem, mätningssystem, låssystem, bokningssystem
 • Representant vid transaktioner
 • Ta fram en rutin för hantering vid förvärv
 • Tillse att parter i tidigt skede får den insikt och information de behöver för att hantera ett smidigt tillträde
 • Arbeta aktivt för lösningar där fastighetsteknisk kompetens krävs  


Vi söker dig som

 • Har erfarenhet och kompetens av nätverksteknik, gärna kopplat till fastighetsteknik
 • Är engagerad och lösningsorienterad vad gäller kommunikation och fastighetstekniska system
 • Gillar att vara samordningslänk och arbetar strukturerat och ansvarstagande, både självständigt och i grupp
 • Är prestigelös och ser dig som ett nav i ett större nav, är hjälpsam och delar gärna med dig av dina kunskaper
 • Har dokumenterade tekniska kunskaper
 • Har erfarenhet från fastighetsbranschen
 • Innehar B-körkort  


Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en spännande roll i en fartfylld arbetsmiljö, med många berikade möten och utvecklande möjligheter.   


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som systemtekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 22 januari 2017.


Kontaktinfo

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Rekryterings- och kompetenskonsult
Annika Loberg, 0709-89 50 13, annika.loberg@fasticonkompetens.se