CGI

Teknisk testare, Sundsvall

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 13 december 2016
Stängs
den 26 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Norrland har CGI vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Teknisk test.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar tekniska utmaningar? Har du dessutom verksamhets-kunnande inom publika sektorn och/eller industrin och vill pröva på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.


Som teknisk testare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer arbeta med systemtest och kvalitetssäkring i CGI:s leveranser. I rollen ingår att utifrån fastställda krav och behov identifiera, dokumentera samt utföra testfall. Inom rollen som testare är det också vanligt att du identifierar och skapar testdata.


Exempel på arbetsuppgifter:

 • Systemtest
 • Integrationstest
 • Automatiserade tester
 • Kvalitetssäkring av krav


Det är positivt om du har erfarenhet av:

 • att använda testverktyg, exempelvis RQM, EMS eller HP Quality Center
 • att arbeta med Open Source-verktyg, exempelvis SoapUI
 • objektorienterad utveckling i Java, C++ eller .NET
 • arbete i agila projekt med agila testmetoder och hjälpmedel såsom Jira

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du kommunikativ i dialog med kunder. Du har en positiv och lösningsinriktad inställning samt tar ansvar för ditt eget arbete inom teamet.

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen och ett gediget teknikintresse. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.


För mer information, kontakta:

Carin Lindström, Konsultchef, carin.lindstrom@cgi.com, +46 70 399 17 15.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • .NET
 • Agile / Collaborative Method
 • C++
 • English
 • Java
 • OpenSource
 • SoapUI
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb