CGI

Applikationskonsult Heroma, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 december 2016
Stängs
den 9 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och Lön till kunder i offentliga sektorn. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Vi har en stor efterfrågan på konsulttjänster från våra kunder och söker nu fler applikationskonsulter som kommer att arbeta med Heroma.I rollen som applikationskonsult kommer du i projektform, tillsammans med dina kollegor, arbeta med kundimplementationer och konsultuppdrag hos befintliga kunder. Du kommer att arbeta med behovsanalyser, kravspecifikationer och kundspecifika systeminställningar. En stor del av din arbetstid arbetar du direkt med kund.

Vi söker dig som har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Har du arbetat som konsult, systemförvaltare, eller med anpassning och support av HR-/Lönesystem är detta meriterande. Kunskap inom Heroma är ett stort plus.

För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt självständigt.

Som applikationskonsult har du ett starkt eget inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift. Du har lätt för att jobba i team, är flexibel och tycker att det är kul att lösa problem. Du drivs av att leverera rätt kvalitet i rätt tid - med kunden i fokus.


För mer information, kontakta gärna:
Åsa Eschricht Jonsson, 070-732 4871


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • System Administration

Liknande jobb

Liknande jobb