Sogeti Sverige AB

Projektledare med fokus på IT sökes till Sogeti i Nyköping!

Plats
Nyköping
Annonserat
den 14 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det finns en ständig efterfrågan på erfarna projektledare. Just nu söker vi framför allt projektledare med en mer teknisk inriktning, som gärna också har erfarenhet av kravhantering och systemdesign. Om du har en bakgrund som systemutvecklare är det ett plus. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att leda IT-projekt och mjukvaruutvecklingsprojekt. Att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder är ett plus och vi ser gärna att du har erfarenhet av moderna tekniker och plattformar.

Var med och forma Sogetis senaste kontorssatsning, Sogeti Nyköping. Nytt fräscht kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Nyköping präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Vi söker dig som är har några års erfarenhet som projektledare. Du är strukturerad, affärsdriven och kommunikativ. Vi ser även att du är social, självgående och gillar utmaningar .

Det är ett plus om du:

  • är certifierad projektledare, t.ex. PMI eller IPMA.
  • har erfarenhet av metoder som Prince2, PPS, PROPS eller liknande
  • har vana av agil projektledning (Scrum master)
  • har erfarenhet inom kravhantering

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Andreas Claesson, så berättar jag mer.