Sogeti Sverige AB

Systemutvecklare - Oracle sökes till Sogeti i Nyköping!

Plats
Nyköping
Annonserat
den 14 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi vill att Sogeti ska vara Nyköpings bästa leverantör & arbetsgivare inom IT. Därför söker vi dig som vill bli nästa konsult i vårt team. Just nu behöver vi förstärka teamet med fler kunniga systemutvecklare inom Java.

Nu har du chansen att vara med och forma Sogetis senaste kontorssatsning, Sogeti Nyköping. Nytt fräscht kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Nyköping präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår nya satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Gedigen erfarenhet av Oracles mogna utvecklingsverktyg Designer tillsammans med Forms Developer.

Erfarenhet av OpenVMS och Linux samt programspråken C samt Java är meriterande.

Djup kunskap om databasmodellering samt databasprogrammering i Oracle med PL/SQL och SQL i stora paket med förstålse för transaktions- och fel- hantering.

Programmering av affärsregler samt valideringar i centrala funktioner med hänsyn till återanvändning av kod och oberoende GUI-gränssnitt.

En bakgrund inom större process- och tillverknings-industri är en fördel.

Kunskap av Oracles senare utvecklingsverktyg såsom ADF, APEX etc. ses som en merit.

Självgående och driftiga individer kommer finna givande och intressanta arbetsuppgifter i en spännande miljö.

Välkommen med din ansökan!