Scania IT

SAP EWM Solution Expert till Scania IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 1 mars 2017
Stängs
den 27 mars 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
En viktig del av Scanias framtida framgång bygger på IT-lösningar som hjälper verksamheten att arbeta effektivt. En väsentlig byggsten i detta är kompetenta och professionella medarbetare med erfarenhet av IT. Därför söker vi nu dig som älskar lösningsarkitektur och utmaningen att få människor och teknik att fungera ihop för att uppnå bästa resultat. Du ser dessutom möjligheterna till personlig utveckling i ett teknikintensivt globalt företag.

Du kommer att tillhöra Scania IT Services Delivery IT, som arbetar med IT stöd till olika delar av Scanias eftermarknadsaffär, t.ex. reservdelar, garanti, assistans, connected services eller verkstadsstöd. Systemen vi arbetar med stöttar Scanias reservdelsprocess för logistik globalt och är en av Scanias affärskritiska processer.

Trivs du i en utåtriktad och kamratlig atmosfär, är prestigelös och gärna delar med dig av din kompetens? Då ska du skicka in din ansökan till oss.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en SAP EWM Solution Expert och hos oss jobbar du med globala lösningar inom Scanias Service Delivery-proccessen.

Några av huvudarbetsuppgifterna är att:
 • Se till att återanvändning av funktionalitet sker samt att säkerställa att de företagsövergripande arkitekturprinciperna och riktlinjer kring standarder följs i den tekniska arkitekturen
 • Tillsammans med arkitekter och våra utvecklingsteam ansvara för säkerställandet av att lösningen lever vidare under en lång tid
 • Du kommer att gå in ett pågående projekt och på sikt arbeta inom förvaltningsorganisationen 

Din profil
 • God förmåga att visualisera och ta fram hållbara tekniska lösningar som möter verksamhetens krav och följer Scania IT’s riktlinjer och tekniska plattform
 • Bra kommunikationsförmåga
 • Teknisk kompetens som sträcker sig över olika verksamhetsområden med EWM-fokus
 • Vi ser gärna även generell kompetens inom APO
 • Generell kunskap i SAP ECC samt processer kring WH inbound och WH outbound
 • Erfarenhet av ASAP-metodologin
 • Övergripande kunskap kring framtagning av arkitektur
 • Förmåga till en helhetssyn
 • Förmågan att föreslå, och göra bedömningar av, olika lösningsalternativ 

Du har en högskoleutbildning som grund alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift.
 
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.


Ytterligare information
För att få veta mer om tjänsten kontakta Anna-Carin Markström (Gruppchef), 070-795 27 57 eller Sandra Rosengren (Scania Rekryteringscenter), 070-554 05 97.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om du har problem att registrera din ansökan så kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com
Ange Scanias Jobb Id 20164624 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.


Liknande jobb

Liknande jobb