Systemspecialist inom motorförsäkring

Plats
Stockholms län
Annonserat
den 15 december 2016
Stängs
den 26 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med en av länsförsäkringsgruppens kärnaffärer? Brinner du för att skapa det optimala motorkundmötet? Till IT på Länsförsäkringar AB söker vi nu en systemspecialist inom motorförsäkring. Du kommer att arbeta med länsförsäkringsgruppens motorsystem där det nu sker stora förflyttningar.

Om jobbet
Som systemspecialist arbetar du som gränssnitt mot verksamheten och är ansvarig för att sammanställa och specificera verksamhetens krav, fungerar som funktionell expert, hjälp med acceptanstestning och som bollplank till IT. Tjänsten som systemspecialist är länsförsäkringsbolagens förlängda arm in i våra motorförsäkringssystem. Dialog med IT och verksamheten sker dagligen i denna roll. För att passa i rollen vill vi att du har erfarenhet av att arbeta i linjeverksamhet såväl som projektform och projekt som tillämpar ett agilt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med outsourcad IT. 

Vi vill att du har erfarenhet av:

  • Motorförsäkring på en funktionell nivå
  • Motorförsäkringssystem 
  • Kravarbete
  • Försäkrings-/bankverksamhet
  • Att omvandla verksamhetens behov till dokumenterade affärskrav
  • Arbete i länsförsäkringsbolag ses som meriterande

Du är flexibel, strukturerad och organiserad. Du har även en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har en akademisk examen, gärna som systemvetare. Du ser helheten samtidigt som du med din specialistkunskap arbetar mot att de system du ansvarar för stödjer en god kundupplevelse.

Vem är du?
Som person är du både proaktiv i ditt sätt att tänka och agera, är målmedveten, drivande och tålmodig. Du är tydlig och rak i din kommunikation, utåtriktad och nätverkande samt har en stark förmåga att entusiasmera din omgivning. Vi ser gärna att du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga och har förståelse för komplexa flöden och beroendesamband.
Vidare har du stort fokus på problemlösning och har förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du förväntas bidra och samarbeta väl med kollegor och samarbetspartners. Slutligen tror vi att du som kandidat är mycket initiativrik med en mycket god helhetssyn och förståelse beroendesamband

En ledar- och medarbetarprofil beskriver de förväntningar vi har på våra ledare och medarbetare. Utgångspunkten är våra värderingar - engagemang, tillit, öppenhet och professionalism. Syftet med profilerna är att utveckla din prestation och kompetens i en bra arbetsmiljö så att vi gemensamt når våra mål och bidrar till bolagets fortsatta utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag
http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/