Sogeti Sverige AB

Examensarbete

Plats
Luleå
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 15 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som student har du gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi vill ta tillvara. På Sogeti tror vi på ett nära samarbete med högskolor och universitet. Varför inte göra ditt examensarbete hos oss?

Genom att skriva ditt examensarbete hos oss på Sogeti i Luleå får du under din sista tid på utbildningen värdefull erfarenhet och möjlighet till att knyta viktiga kontakter inför ditt kliv ut i arbetslivet. Vi söker dig som står i början av din IT- karriär och som är intresserad av att sammanfoga din teoretiska kunskap med det praktiska.

Under examensarbetet får du tillgång till en personlig handledare som fungerar som bollplank och som hjälper dig att utveckla tankarna bakom ämnet, så att dina teorier kan omsättas till praktisk verklighet.

Har du en egen idé om ämne? Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du beskriver vad det är som du är intresserad av och som du skulle vilja skriva om. Sänd iväg din intresseanmälan så fort som möjligt, vi hör av oss till dig om vi tycker att din idé är intressant för vår verksamhet.