Sogeti Sverige AB

Testledare till Luleå

Plats
Luleå
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 28 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti leder utvecklingen inom test!

Sogeti i Luleå fortsätter växa och just nu behöver vi förstärka teamet med fler som jobbar test och kvalitetssäkring. Vi söker nu dig som vill arbeta i rollen som Testledare.

Sogeti är ett av Sveriges största IT-konsultbolag och rankas år efter år i topp bland ”Sveriges bästa arbetsgivare” i IT-konsultbranschen enligt Universums undersökning. Sogeti är en helhetsleverantör av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har både lokala och nationella kompetensnätverk där vi också är inkluderade i ett stort globalt nätverk av mycket erfarna och kompetenta kollegor. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges och världens främsta Testare/Kvalitetssäkrare.

Som Testledare är du ansvarig för hela testprocessen, du ser till så att dina medarbetare har rätt utrustning och verktyg för testningen samt att leveransen blir kvalitativ och sker enligt uppsatta tidsramar. Att testleda innebär också coachning av Testare samt arbete med teststrategier och testplaner. Om du är intresserad av rollen som Testledare besitter du även goda ledaregenskaper och har förmågan att entusiasmera och förmedla din kunskap vidare till kollegor och kunder.

  • En målinriktad inställning där god planering och effektivt genomförande av tester bidrar till hög kvalitet i leveranser.
  • Några års erfarenhet av testledning eller testning i blandade plattformar och komplexa system.
  • Erfarenhet av olika testverktyg
  • Erfarenhet av att arbeta agilt
  • Har universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska

Välkommen med din ansökan!