Sogeti Sverige AB

Microsoft BI-konsult med verksamhetsintresse

Plats
Umeå
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om du är en systemutvecklare med några års yrkeserfarenhet som antingen har inriktning mot, eller är nyfiken på BI-lösningar tycker vi att du ska ta chansen att se vad Sogeti kan erbjuda dig. Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag.

Vem är du?

Du är en person som vill jobba nära våra kunder och deras verksamhet genom att skapa bra BI-lösningar som hjälper kunderna att bli ännu bättre. Du har ett stort intresse och engagemang för Business Intelligence. Om du värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Vi erbjuder

Vi har höga ambitioner. Därför hoppas vi att du vill ta plats hos oss och hjälpa oss att bli ännu lite bättre. På Sogeti i Umeå är du en del av ett team med fokus på Business Intelligence. I teamet finns många års erfarenhet samlat och all denna kompetens kommer du att få ta del av.

BI är också ett av våra fyra högst prioriterade satsningsområden i Sverige, men även globalt, vilket ger dig stora möjlighet att utöka nätverket inom Sverige men även internationellt.

Här finns goda utvecklingsmöjligheter hos en trygg arbetsgivare. På vår arbetsplats finns det utrymme både för teknisk passion och sociala aktiviteter.

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som

  • känner starkt för att arbeta som konsult och är ansvarsfull, drivande och flexibel
  • är en positiv och utåtriktad lagspelare
  • vill arbete med teknik, människor och affärer
  • har minst tre års erfarenhet av Microsoft BI-lösningar
  • har utmärkt kommunikationsförmåga, muntligt och skriftligt på både svenska och engelska
  • har universitets- eller högskoleexamen

Välkommen att bli en del av vårt BI-team, kvalificering av ansökningar sker löpande.