Sogeti Sverige AB

Systemutvecklare inom Microsoft

Plats
Umeå
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en systemutvecklare med några års erfarenhet tycker vi att du ska ta chansen att bli en del av vårt kompetenta utvecklarteam. Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag. Vi vill gärna dela med oss av vår arbetsglädje!

Att jobba som konsult är spännande och lärorikt. På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder och om du gillar att jobba i team för att tillsammans skapa proffsiga it-lösningar som hjälper organisationer framåt, då kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Sogeti i Umeå har ett stort antal kunder, där vi tillsammans i teamet arbetar både med utveckling av nya system och förvaltning av befintliga system. Vi har en ledande position som leverantör av Microsoft-tjänster i Umeå regionen. Och vi behöver bli fler!

Är du nyfiken på att lära känna dina framtida kollegor? Här kan du läsa mer om en av dem: www.sogeti.se/carina

Vi söker dig som:

 

  • har universitets- eller högskoleexamen, YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • känner starkt för att arbeta som konsult, är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter
  • har erfarenhet av systemutveckling med inriktning mot Microsoft .NET Framework och Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET) samt SQL Server.

Välkommen med din ansökan!