Sogeti Sverige AB

Vill du ta lead för vår satsning inom test i Göteborg?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 28 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti är den största aktören inom Test och QA i Sverige och i världen.

Vi leder utvecklingen inom digital kvalitetssäkring och har samlat våra erfarna specialister, väldokumenterade processer samt en rad olika testverktyg i våra erfarna QA-team. Att vi är störst inom digital kvalitetssäkring ger oss mer än möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges och världens främsta testare/kvalitetssäkrare.

För att möta dagens och framtidens krav på digital transformation, IoT och DevOps har vi lett utvecklingen från testning till digital kvalitetssäkring vilket innefattar allt från ”Customer Journey Validation” till ”DevOps Quality enablement”, ” Zero Touch Automation” och ”Smart QA platforms”.

Vi gör nu en satsning kring testområdet i Göteborg och söker därför dig som är testarkitekt/testledare och som vill ta ett stort ansvar både gällande nya affärer men också rekrytering.

I dagsläget är vi ett 30-tal konsulter i Göteborg som har balans mellan jobb, familj och fritid och med bra möjligheter till kompetensutveckling. Vår arbetsmiljö kännetecknas av trevliga kollegor där vi värnar om individen.

Vi behöver förstärka vårt team med en passionerad testarkitekt/testledare som har erfarenhet av att arbeta i komplexa sammanhang och vill vara med och driva vår testsatsning i Göteborg. Test är ett hett satsningsområde inom Sogeti, både i Sverige och globalt, där vi har unik spetskompetens. Flera oberoende företag så som Gartner positionerar oss som världsledande inom test vilket vi givetvis är mycket stolta över.

Vi söker dig som har:

 

  • Brinnande intresse av test och kvalitetssäkring inom IT
  • God kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden
  • Erfarenhet av att skriva teststrategier, göra reviewer/genomlysningar och komma med rekommendationer
  • Kunskaper i utvecklingsprocesser, testprocesser och närliggande områden såsom t.ex. krav- och felhanteringsprocesser
  • Intresse av att coacha våra kunder med framtagandet av kravbilden som bas för testarbete
  • Är flexibel och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Nu har du möjligheten att arbeta med över 250 likasinnade testare i Sverige och utvecklas vidare i Sverige och världens största företag inom test och kvalitetssäkring.

Läs mer om Maja, Alen och Henrik, testare/testledare på Sogeti och återkom till mig, Johan Weiderberg, för ett kortare samtal så berättar jag mer: 070-208 29 07 eller ansök med CV eller LinkedIn- profil, det går fortare än du tror.

Välkommen på vår resa!