CGI

Projektledare, Verksamhets-/affärssystemskonsulter Raindance, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 28 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker Projektledare och/eller Verksamhets-/affärsskonsulter inom affärssystem, till vårt kontor i Stockholm . Du kommer att jobba med Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder. Raindance olika moduler innehåller ekonomistyrning, reskontra, budget, prognos, analys, uppföljning, beställning och inköp samt tid och projekt.Som konsult hos oss arbetar du både med implementering av nya lösningar och med vidareutveckling i befintliga Raindance installationer. Kunderna är verksamma inom såväl privat näringsliv som offentlig verksamhet.

Du är IT-ekonom, civilekonom eller motsvarande. Du delar vårt stora intresse av ekonomistyrning och/eller har erfarenhet av modeller och verktyg för beslutstöd.

  • Du har kunskap om ekonomiprocesser och flöden, och du gillar att agera rådgivare. Du trivs i en dynamisk miljö och är affärsmässig, initiativrik, lyhörd och är bra på att kommunicera.
  • Erfarenhet från Raindance eller annat affärssystem är en fördel.

Utöver goda kunskaper inom projektledning och/eller ekonomi så känner du starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Du sätter alltid kunden i fokus och kan identifiera möjligheter för att nå den bästa lösningen. Som person är du prestigelös och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information, kontakta gärna:

Ann Sköld, Manager Raindance Consulting Stockholm, +46 (0)8 7750108.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Accounting
  • Budgeting
  • Enterprise Resource Planning
  • Enterprise Resource Planning
  • Finance
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb