CGI

Nyutexaminerade till erfarna systemutvecklare, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 28 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI i Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 135 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare 30 nya duktiga systemutvecklare.

Vi söker drivna systemutvecklare, såväl nyutexaminerade, erfarna, som mycket erfarna systemutvecklare och som gärna arbetar i tekniska miljöer som t ex Java och/eller Microsoft .NET. Du har en akademisk examen från universitet eller högskola alt införskaffat motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta uppdrag på 1-6 månader till stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Uppdragen drivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder.

Du kommer att få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:
• Analys, design och programmering
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

För mer information, kontakta gärna:
Mona Swartling 063 - 15 22 13, eller
Pontus Hellgren 063 - 15 22 05


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • C#
  • Java
  • SCRUM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb