CGI

Erfarna projektledare, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 28 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI i Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 135 medarbetare och vi vill växa med ytterligare 30 smarta medarbetare under kommande år. Vi söker drivna projektledare med erfarenhet av agil systemutveckling. Du har en akademisk examen från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av att leda IT-projekt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från olika projektstyrningsmodeller och systemutvecklingsmetoder. Då vi utför våra uppdrag med utgångspunkt från agila principer och verktyg i varierande omfattning, så är det önskvärt att du har erfarenhet av detta. VI ser även att du har en utvecklarbakgrund.

Som projektledare kommer du att arbeta i allt från små och korta projekt på 1-6 månader till stora och långa åtaganden som kan pågå under flera år. Projekten bedrivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder.

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

För mer information, kontakta gärna:
Mona Swartling 063 - 15 22 13, eller
Pontus Hellgren 063 - 15 22 05


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • Kanban
  • Project Management
  • SCRUM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb