CGI

Projektledare till branschlösningar inom skogsbruk, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 12 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På CGI har projektledning stort fokus och vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet, det når vi endast genom att ha riktigt vassa projektledare. Vi söker nu projektledare till våra branschlösningar för skogsbruket!

Vår skogliga satsning växer med nya kunder och lösningar och vi är idag ca 50 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder. Utvecklingen av våra branschlösningar och vår tekniska plattform sker i projektform och vi har många spännande projekt på gång.

Som projektledare kommer du att arbeta nära vårt leveransteam i Gävle och du kommer att samarbeta med våra mycket kompetenta systemarkitekter, systemutvecklare, skogliga verksamhetskonsulter och förstås med våra övriga projektledare. Vissa projekt kommer att vara interna utvecklingsprojekt men du kommer mestadels att leda arbetet i våra kundprojekt vid t. ex förstudier, workshops och vid införanden av våra branschlösningar. Den största delen av arbetet kommer att ske från CGIs kontor i Gävle men då våra kunder finns över hela Sverige så kommer det att förekomma resor. Storleken på projekten kommer att variera men det är mycket troligt att de är av den omfattningen att du hanterar flera projekt parallellt. CGI har en lång erfarenhet av projektarbete och har ett väl utvecklat arbetssätt men vi är säkra på att dina erfarenheter och din kompetens kan bidra till att vi förbättrar oss ytterligare. Vi arbetar med ständig förbättring och vill att du blir en del i det arbetet. Det händer mycket inom skogsbranschen och digitaliseringen pågår för fullt, var beredd på högt tempo och många bollar att hålla reda på! Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som projektledare.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och en affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Självklart behärskar du att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi har en öppen och generös företagskultur, att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade men vi strävar efter att hålla arbetsbelastningen på en rimlig nivå och har som målsättning att ha balans i livet!

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Stationeringsort: Gävle

Kontaktpersoner:
Magnus Eriksson, 026-54 61 69, magnus.eriksson@cgi.com
Annika Gåsberg, 026-54 61 67, annika.gasberg@cgi.com

Vi vill ha din ansökan senast 2017-01-31.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Project Management
  • Swedish