CGI

Kvalificerad administrativ assistent, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 12 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I rollen som kvalificerad administrativ assistent är din huvudsakliga uppgift att stötta vår enhet och ledningsgruppen.Det är en bred och varierande roll där du får ta del av och stötta enheten inom ett flertal olika områden, samt medverka på ledningsgruppsmöten. För att trivas tror vi att du som söker gillar att arbeta självständigt, men förstår att lagarbete är en absolut förutsättning för framgång. Vi ser att du som söker är positiv och prestigelös. Du har ett driv och tar egna initiativ baserat på engagemang och känsla för service. Du är noggrann och strukturerad men inspireras av att hantera många arbetsuppgifter parallellt. Du tycker om att bygga goda relationer både med medarbetarna på enheten samt med våra kunder.

Arbetet består av en mängd varierande och löpande arbetsuppgifter som t ex inom områdena, inköp, fakturering, mötestjänster (deltaga, leda, protokollföra), stöd vid rekrytering, sammanställa dokumentera och redovisa olika underlag, lokalfrågor, lokalansvar, säkerhetsrutiner, besöksmottagning, leveransmottagning, framtagande av presentationsmaterial, intern informationsspridning, kontaktperson och projektledning av olika events mm.Vi vill gärna att du har svenska som första språk och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter. Dessutom har vi kul på jobbet!

För mer information, kontakta
Mona Swartling 063 - 15 22 13
Pontus Hellgren 063 - 15 22 05

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Business Continuity Planning
  • Document Management
  • Event Management
  • PresentationSkills/PublicSpeak
  • Procurement
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb