CGI

Erfaren systemutvecklare, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 12 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Erfaren systemutvecklare till våra skogliga branschlösningar

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som är erfaren systemutvecklare och som vill arbeta som konsult i Sveriges ledande IT-tjänstföretag.

Vi är idag ca 50 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns en djup och bred teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar. Vi utvecklar lösningarna med verktyg från Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.Som systemutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling.

Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med branschlösningarna och du kommer att ha många kompetenta kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis datavetenskaplig civilingenjörsutbildning eller motsvarande. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av någon eller några av nedanstående tekniker:

• C#
• ASP.NET
• Team Foundation Server
• Windows Communication Foundation
• Microsoft SQL Server
• Entity Framework
• MVC (Model View Controller)
• ESRI/ArcObjects

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du trivs med att arbeta i högt tempo, är självgående, tar egna initiativ och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person är du utåtriktad, en lagspelare som delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och som har lätt för att samarbeta.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter!

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Stationeringsort - Gävle.

Kontaktperson
Jonas Ivarsson, 026-66 59 14, jonas.ivarsson@cgi.com
Annika Gåsberg, 026-54 61 67, annika.gasberg@cgi.com

Vi vill ha din ansökan senast 2016-01-30.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • ASP.NET
  • C#
  • MS SQL Server
  • MVC