Testledare till System Integration Laboratory

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Norrbottens län, Västerbottens län, Jämtlands län, Gävleborgs län, Västra Götalands
Annonserat
den 16 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon, stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com.

 

Arbetsbeskrivning

Till System Integration Laboratory (SIL) söker vi nu dig som vill jobba som testledare för test av mjukvara, elektronik och elsystem.

Rollen som testledare är varierande och typiska arbetsuppgifter är att:

  • Leda SILs test team i ett projekt så att vi når våra leveranser till rätt kvalité, tid och kostnad.
  • Planera, analysera och rapportera test av mjukvara, elektronik och elsystem i testbänkar och i fordon.
  • Vara SILs representant i ett projekt. Arbetet innebär många kontaktytor, framförallt inom företaget men kan också vara mot kunder och underleverantörer.
  • Bidra i testabetet där uppgifterna kan variera mellan granskningar av specifikationer, skriva testspecifikationer, utföra test och felsökning alternativt utveckla testbänkar. Arbetet kan också innebära arbete vid fältprov i samarbete med resterande Test & Verifiering. Vilka av ovan nämnda uppgifter en viss testledare utför bestäms utifrån dess erfarenheter, kunskaper och önskemål.

System Integration Laboratory består för närvarande av sju medarbetare. Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Vem är du?

För denna roll lägger vi väldigt stor vikt vid dina personliga kompetenser, där god samarbetsförmåga och ledaregenskaper värdesätts högt. Eftersom rollen innebär mycket planering och organisering behöver du också vara duktigt på att prioritera. Du motiveras av att ständigt hitta nya angreppssätt för att utmana och testa system, samt har förmågan att både se detaljer och helheten.

Vi tror att du är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mjukvara och/eller elektronik, samt har några års erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av mjukvarutester på komplexa inbyggda system, samt kunskaper om fordonssystem. Annan lämplig bakgrund är exempelvis erfarenhet från system- och/eller analysarbete, projektledning eller konstruktion.

Arbetet kräver också att Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Observera att du ska söka denna tjänst direkt på BAE Systems egen hemsida, via följande länk: Ansök här. För frågor, kontakta Maria Håkansson, 0660-59972.

Välkommen med din ansökan!