CGI

Seniora säkerhetsspecialister PKI, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 15 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Säkerhet är ett av CGI's utvalda fokusområden. Som Sveriges största säkerhetsleverantör går det bra för oss och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Våra uppdrag spänner över hela säkerhetsområdet och vi arbetar med såväl strategi, analys & design som med införande och förvaltning. Det är viktigt
för oss att skapa nära relationer med våra kunder där vi har stort fokus på säkerhet som möjliggörare för säkra och trygga affärer.

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team med trevliga arbetskamrater där du har goda möjligheter till en stor personlig utveckling.

Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, men möjligheter till internationella säkerhetsuppdrag finns då vi har en bra samverkan med
våra säkerhetsgrupperingar i Europa.Vi söker dig med erfarenhet och specialitet som säkerhetsexpert inom Certifikatlösningar /PKI/ Smarta kort. Du har en gedigen meritlista med goda referenser.

Vi ser även att du har erfarenhet av Javautveckling, Open Source lösningar, t.ex. EJBCA, open SSO eller Linux är meriterande

Även CISSP-certifiering är meriterande.

För mer information, kontakta gärna:

Stefan Pettersson, 019-506 25 39.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Java
  • Linux

Liknande jobb

Liknande jobb